Start a new topic

Converteer Zimbra-bestand naar PST


 

Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve, betrouwbare en uitstekende tool om het Zimbra-bestand naar PST-formaat te converteren, dan kunt u Zimbra naar PST Converter gebruiken. Het is een veilige en beveiligde tool die het Zimbra-bestand effectief kan converteren naar PST en een ander bestandsformaat zoals EML, EMLX, HTML, PDF, MSG en etc.


Softaken Als je Zimbra naar PST wilt exporteren, kun je een tool van derden proberen, zoals Zimbra to Outlook Converter. Deze software exporteert eenvoudig Zimbra-mail naar PST en andere bestandsindelingen zoals EML, MBOX, EMLX, NSF, OLM, HTML, PDF en enz. De software geeft gebruikers een voorbeeldoptie om hun geladen e-mail vóór de conversie te verifiëren. Zimbra Converter is gemakkelijk te gebruiken door zowel technische als niet-technische gebruikers.

Converteer Zimbra TGZ naar PST-bestandsformaat met behulp van FixVare TGZ naar PST-converter. De software is eenvoudig in gebruik en biedt meerdere conversiemogelijkheden. U kunt de gratis evaluatieversie downloaden om de software te testen.

 

Officiële website: https://www.fixvare.com/products/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment