Start a new topic

converteren NSF naar PST

Ik zou KDETools NSF naar PST-converter willen voorstellen. Deze software helpt u bij het converteren van uw NSF naar PST-bestand of het converteren van complete mappen. Het maakt meerdere soorten conversie mogelijk, zoals PST, EMLX, PDF, CSV, EML en HTML, enz. NSF naar PST Converter biedt ook een voorbeeld van e-mails vóór de conversie.


De meeste gebruikers willen Lotus Notes naar Outlook overbrengen om verschillende redenen, bijvoorbeeld als ze hun bedrijf en elke organisatie veranderen die Lotus Notes gebruikt en nu willen overstappen op MS Outlook enz. Het biedt een gratis demo-versie voor de NSF naar PST-conversie gebruikers, die gemakkelijk 10 NSF-items naar Outlook PST-indeling converteert. Als de gebruiker tevreden is met de software, kan deze een licentie kopen volgens de vereisten. . De tool ondersteunt MS Outlook Office 365, 2019, 2016, 2013 en 2010, en Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP. Het ondersteunt gemakkelijk de Windows 2003 tot de nieuwste versies van Outlook.

Bezoek hier: - https://www.sametools.com/convert/nsf/

De beste vaste en deskundige voorgeschreven regeling is de Softaken NSF naar Outlook converter-toepassingsdemonstratie. Het ondersteunt de client in Lotus Notes naar Outlook-verplaatsing om NSF-berichten, adressenboeken, schema's, taken, enzovoort te verzenden. Het importeert de informatie van IBM Notes naar Outlook PST zonder de organisatiestructuur en de respectabele informatie te wijzigen. Daarnaast past het het eenzame karakter van de NSF-brievenbus niet aan bij het verhuizen naar PST-ontwerp.

Login or Signup to post a comment