Start a new topic

Sådan migreres Zimbra til Outlook


 

Jeg foreslår, at du bruger et tredjeparts KDETools  Zimbra til Outlook-konverteringsværktøj til at migrere Zimbra-filer til PST-filformat. Dette værktøj er en meget nyttig løsning, der giver brugerne mulighed for at migrere Zimbra til Outlook i bulk-tilstand ad gangen uden at miste data. Det er meget let at bruge applikationen til både tekniske og ikke-tekniske brugere, og det understøtter også batchkonvertering på samme tid.


Zimbra til PST Converter eksporterer Zimbra TGZ kontakter til vCard filformat. Ved at bruge dette program kan brugerne nemt flytte alle Zimbra-kalenderoplysninger som møder, aftaler, begivenheder osv. Til ICS-filtype uden at ændre de originale data. https://www.pcinfotools.com/zimbra-to-outlook-converter/

Med en perfekt TGZ til PST-konverter kan man problemfrit migrere Zimbra-filer fra forskellige mailklienter fra Zimbra TGZ til Outlook-format uden nogen irritation. Det påkrævede faktum, at værktøjet er brugervenligt og letter overførslen af TGZ-e-mail i den mest stressfri metode - vælg, konverter og gem.

 

Læs mere her: https://www.gaintools.com/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment