Start a new topic

Hvordan migrere Zimbra til PST


Prøv KDTools Zimbra to PST Converter-programvare gir deg en raskere prosess for å gjenopprette korrupte Zimbra-filer, og hjelper deg også med å gjenopprette med fulle vedlegg som e-post, avtaler, kontakter, oppgaveliste, tidsskrifter, notater og alt annet. Opprettholder den interne mappestrukturen til Zimbra-data mens du eksporterer til andre filformater. Zimbra to PST Converter konverterer en fil i flere filformater, inkludert EML, MSG, EMLX, vCard, vCal, format osv. Dette verktøyet støtter alle versjoner av Windows og MS Outlook.


Hvis du trenger den siste måten, bytter du Zimbra-filen til Outlook PST. For øyeblikket prøver en rekke verktøy som er tilgjengelige i hele markedet gratis ubegrenset bruk av TGZ til PST-omformer for å migrere Zimbra TGZ-filen til Outlook PST-fil uten feil og gi originalinformasjon fra TGZ-filen.

 

Les mer her: https://www.gaintools.com/tgz/pst/

Konverter Zimbra TGZ til PST-filformat ved hjelp av FixVare TGZ til PST-omformer. Programvaren er enkel å bruke og gir flere konverteringsalternativer. Du kan laste ned den gratis evalueringsversjonen for å teste programvaren.

 

Offisielt nettsted: https://www.fixvare.com/products/tgz/pst/

Du kan importere eksporten av Zimbra TGZ-filene til Outlook ved hjelp av dette fantastiske verktøyet. Zimbra Converter-verktøyet er et veldig pålitelig og dermed verdsatt verktøy, konverterer Zimbra e-post til flere filformater som - PST, EML, PDF, MBOX, MSG, etc. med vedlegg.

 

Toolsground Zimbra Converter er et ideelt migreringsverktøy for e-post som brukes til å eksportere alle e-postelementene til ønsket format. Det er veldig trygt å føre post, kontakter, journaler og etc.

Login or Signup to post a comment