Start a new topic

Sådan migrerer du TGZ til PST


 

Prøv TGZ til PST Converter Software giver dig en hurtigere proces til at gendanne korrupte TGZ filer og hjælper også med at gendanne med fulde vedhæftede filer som e-mails, aftaler, kontakter, opgaveliste, tidsskrifter, noter og alt andet. Vedligeholder den interne mappestruktur for TGZ-data, mens den eksporteres til andre filformater. TGZ til PST Converter konverterer en fil i flere filformater inklusive EML, MSG, EMLX, vCard, vCal, format osv. Dette værktøj understøtter alle versioner af Windows og MS Outlook.

 

Læs mere: https://www.kdetools.com/blog/how-to-import-tgz-to-pst.html


TGZ til PST-konverter er et avanceret værktøj til at udføre ubesværet migrationsproces fra en Zimbra-klient til Outlook. Denne software konverterer mere en anden fil som PST, MBOX, MSG, EMLX og EML osv. Du forudsætter at udføre TGZ til PST konverteringsprogramvinduer ved at prøve et tredjeparts migreringsværktøj. Sørg for, at den app, du vælger, overholdes korrekt.

Zimbra TGZ til PST konverter applikation den nyeste og unikke enhed, der simpelthen kan konvertere alle data fra Zimbra e-mail-filer til Outlook-filer. Værktøjet giver en nøjagtig løsning uden ændringer i e-mail-egenskaber. Du kan betjene softwaren på ethvert Windows-operativsystem. Her er samtalen om Zimbra Converter-softwaren, som er nyttig til simpelthen alle data fra TGZ-e-mail-data og alle vedhæftede filer i Outlook PST-, EML-, MSG- og MBOX-format. Du kan også prøve sin demo-version, der konverterer et par emner fra hver mappe.

Konverter Zimbra TGZ til PST-filformat ved hjælp af FixVare TGZ til PST-konverter. Softwaren er nem at bruge og giver flere konverteringsmuligheder. Du kan downloade den gratis evalueringsversion for at teste softwaren.

 

Officielt websted: https://www.fixvare.com/products/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment