Start a new topic

Hur man importerar TGZ till PST


 

TGZ to PST Converter Software ger dig en snabbare process för att återställa korrupta TGZ-filer och hjälper också till att återställa med fullständiga bilagor som e-post, möten, kontakter, arbetslista, tidskrifter, anteckningar etc. Underhåller den interna mappstrukturen för offline TGZ-data medan exportera till andra filformat. Dela också TGZ-filen i mindre PST-filer.

 

Läs mer: https://www.kdetools.com/blog/how-to-import-tgz-to-pst.html


Genom användning av  Zimbra till PST Converter programvara, kan du enkelt importera en komplett Zimbra TGZ-databas till PST-filformat som kan överföras till valfri utgåva av MS Outlook-applikationen som inkluderar utgåva 2019, 2016, 2013, 2010 och så vidare. Du kan lätt förstå bearbetningen av det här verktyget eftersom verktyget innehåller alla nödvändiga funktioner och alternativ med enkel användbarhet så att både teknisk och icke-teknisk användare enkelt kan utföra denna process.

Migrera dina TGZ-e-postmeddelanden till Outlook PST-format med få stresstryck som försöker TGZ till PST-konverteringsverktyg. Det är en användarvänlig programvara som är stressfri att använda. TGZ till PST-omvandlare är tillgänglig för att hjälpa användare att överföra obegränsad data och få ultimata fördelar för snabb och exakt ändring från Zimbra TGZ till Outlook.

 

Besök här: https://www.gaintools.com/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment