Start a new topic

Sådan importeres TGZ til PST


TGZ til PST Converter-software giver dig en hurtigere proces til at gendanne beskadigede TGZ-filer og hjælper også med at gendanne med fulde vedhæftede filer som e-mails, aftaler, kontakter, opgaveliste, tidsskrifter, noter osv. Det opretholder den interne mappestruktur af TGZ-data offline, mens eksportere til andre filformater. Opdel også TGZ-filen i mindre PST-filer.

 

Læs mere: https://www.kdetools.com/blog/how-to-import-tgz-to-pst.html


Jeg vil anbefale dig at bruge Softaken Zimbra til Outlook Converter til at flytte TGZ-filer fra Zimbra til Outlook. Værktøjet fungerer flytter størstedelen af Zimbra-filer til PST i engangsbehandling. Det har en enkel og brugervenlig grafisk grænseflade, der gør konverteringsprocessen så let. Hjælpeprogrammet opretholder alle e-mail-egenskaber unøjagtig form under Zimbra til Outlook-konvertering.

TGZ til PST gratis konverter online for med succes at migrere Zimbra TGZ-fil til Outlook PST-format. Ved hjælp af dette værktøj kan man konvertere adskillige TGZ-filer til PST på én gang sammen med vedhæftede filer. Det bevarer alle egenskaberne for TGZ-filer under overførslen. Du kan prøve denne eksportør, hvormed du får hurtig konvertering af TGZ-filer i Outlook PST-format. Det har muligheden for bulk-migrator, hvilken hastighed stiger under konverteren.

 

Læs mere her: https://www.gaintools.com/tgz/pst/

Konverter Zimbra TGZ til PST-filformat ved hjælp af FixVare TGZ til PST-konverter. Softwaren er nem at bruge og giver flere konverteringsmuligheder. Du kan downloade den gratis evalueringsversion for at teste softwaren.

 

Officielt websted: https://www.fixvare.com/products/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment