Start a new topic

Sådan migrerer du Zimbra til MBOX


 

Jeg foreslår, at du bruger et tredjeparts-Zimbra til MBOX-konverteringsværktøj til at migrere Zimbra-filer til MBOX-filformat. Dette værktøj er en meget nyttig løsning, der giver brugerne mulighed for at migrere Zimbra til MBOX i bulk-tilstand på én gang uden at miste data. Det er en meget nem at bruge applikation til både tekniske og ikke-tekniske brugere, og den understøtter også batchkonvertering på samme tid.

 

Læs mere: https://zimbra-converter.blogspot.com/2020/12/hoe-importeer-zimbra-naar-thunderbird.html


Konverter Zimbra Desktop TGZ-filer til MBOX-filformatet ved hjælp af FixVare TGZ til MBOX-konverter. Softwaren konverterer komplette TGZ-e-mails med alle vedhæftede filer og nøjagtige metaegenskaber til MBOX til Thunderbird, Entourage, Apple Mail, Netscape osv.

 

Officielt link: https://www.fixvare.com/products/tgz/mbox/

Når du bruger Betavare Zimbra til MBOX-eksportør, finder brugeren flere ressourcer til at få adgang til eksportøren, da det hjælper med at give 100% af resultaterne. Dette sparer tid og er ikke særlig dyrt. Den har en enkel og venlig grænseflade, hvilket betyder, at enhver bruger kan betjene softwaren let uden teknisk support. Der er ikke behov for at installere og konfigurere data under eksportprocessen. Det giver en gratis demo-version til brugere af TGZ-software til MBOX, som let eksporterer nogle TGZ-emner til MBOX-formatet. Hovedfunktionen er at importere hele TGZ til MBOX hurtigt.

Besøg her: - https://www.betavare.com/tgz/mbox/

Login or Signup to post a comment