Start a new topic

Hur man importerar TGZ till PST


 

TGZ to PST Converter Software ger dig en snabbare process för att återställa skadade TGZ-filer och hjälper också till att återställa med fullständiga bilagor som e-post, möten, kontakter, uppgiftslista, tidskrifter, anteckningar etc. Det upprätthåller den interna mappstrukturen för TGZ-data offline medan exportera till andra filformat. Dela också TGZ-filen i mindre PST-filer.

 

Läs mer: https://www.kdetools.com/blog/how-to-import-tgz-to-pst.html


Zimbra TGZ till Outlook PST-konverteringsapplikation är det senaste och unika verktyget som helt enkelt kan ändra alla data från Zimbra e-postfiler till Outlook flera filer förutom PST som EML, MSG och MBOX. Med hjälp av den här enheten kan användaren ändra selektiva filer i Zimbra-e-postmeddelanden och ändra dem till PST-format med några klick. Här ger denna programvara en gratis demoprogramvara för användarhjälp.

 

Läs mer: Zimbra TGZ till Outlook PST-omvandlare applikation

Konvertera Zimbra TGZ till PST-filformat med FixVare TGZ till PST-omvandlare. Programvaran är enkel att använda och ger flera omvandlingsalternativ. Du kan ladda ner den kostnadsfria utvärderingsversionen för att testa programvaran.

 

Officiell webbplats: https://www.fixvare.com/products/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment