Start a new topic

Sådan importeres Zimbra-kontakter til PST


 

Hvis du vil prøve Zimbra-kontakter til PST Converter-software, får du en hurtigere proces til at gendanne korrupte Zimbra-filer og hjælper også med at gendanne med fulde vedhæftede filer. Vedligeholder den interne mappestruktur af TGZ-data, mens den eksporteres til andre filformater. Zimbra til PST Converter importerer en fil i flere filformater inklusive EML, MSG, EMLX, vCard, vCal, format osv.

 

Læs mere: http://www.zimbra-converter.com/info/how-to-import-contacts-from-zimbra-to-outlook.html


importere Zimbra-kontakter til PST-software er det nyeste og unikke værktøj, der nemt kan ændre alle data fra Zimbra-filer til Outlook PST. Ved hjælp af denne enhed kan kunderne ændre udvalgte filer af Zimbra-e-mails og ændre dem til PST-format inden for nogle klik. Her giver denne applikation gratis demo-software til kundens hjælp. du kan downloade prøveversionen først, prøveversionen migrerer få ting fra hver mappe. 


du kan downloade dette værktøj herfra: importere Zimbra-kontakter til PSTJa, der er omkring TGZ til PST-konverteringsværktøj, der giver dig enighed om at skifte Zimbra TGZ-filer til Outlook inden for få minutter. Ikke kun dette, de kommer med den ekstra fordel ved yderligere sorter og gratis prøveversioner.

 

Læs mere: https://www.gaintools.com/tgz/pst/

Login or Signup to post a comment