Start a new topic

Zimbra til PST-konverteringsværktøj


Zimbra til PST Converter-software har muligheden for at konvertere et stort antal Zimbra-filer gennem batchkonverteringstilstand. Du kan også nemt konvertere dine beskadigede filer og have en forhåndsvisningsmulighed for at kontrollere dine filer, før du konverterer. Du kan bruge dens gratis demo-version til selv at kontrollere ydeevnen og resultaterne.


Læs mere: https://www.kdetools.com/blog/free-methods-export-zimbra-to-pst.html


Zimbra til PST Eksportør-værktøj kan hjælpe dig med at forstå den komplette proces, hvorigennem du kan overføre data fra Zimbra til Outlook PST-filformat. Til denne proces skal du gemme dine Zimbra-data på din computers harddisk i filer i TGZ-format. Derefter kan softwaren eksportere alle Zimbra TGZ-filer til PST-filformat for at forstå den komplette procedure. Du kan læse denne artikel baseret på dens funktion. den gratis tilgængelige version af denne software, der eksporterer få elementer fra hver mappe. du kan downloade denne software herfra: -https://www.betavare.com/tgz/pst/

SameTools TGZ til PST-konverteringsværktøj er det bedste værktøj til at konvertere data fra TGZ til Outlook PST-format. Det har forskellige fremragende funktioner til eksport af data fra TGZ til Outlook PST, EML, EMLX og MSG. Brugere kan installere softwaren på ethvert Windows-operativsystem og konvertere e-mails fra TGZ til PST-format på samme tid. Denne GUI-applikation er den mest kraftfulde applikationssoftware, der hjælper tekniske eller ikke-tekniske brugere med at migrere TGZ-filer til PST-filformatet.

Login or Signup to post a comment